myytävät asunnot helsinki turku tampere,
 vuokra-asunnot, Koti24 asunnot
Upouusi ylimmän kerroksen 27m2 yksiö Vantaan Kivistössä 
Lokakuussa valmistunut upouusi ja moderni yksiö Vantaan Kivistössä odottaa uutta asukasta. Asunnon levyinen lasitettu parveke tuo lisää tilaa. Suuret ikkunat ja vaaleat pinnat tuovat valoa sekä avaruutta. Huonekorkeus on noin 3,10 metriä! Tämä asunto on loistava vaihtoehto niin pariskunnalle, kuin myös yksinasuvalle!

Keittiön varusteluun kuuluu astianpesukone ja kylpyhuoneessa on tilaa pyykinpesukoneelle sekä kuivausrummulle. Asukkaiden käytössä on myös saunatilat kattoterasseineen naapuritalossa ylimmäisesssä kerroksessa. Vuokralaisella on käytettävissä huoneistokohtainen lämmin varastotila. Lisäksi mukavuutta on tuomassa vesikiertoinen lattialämmitys.

Kehäradan juna-asema on melkein vieressä, 200m päässä, josta pääsee lentokentän suuntaan sekä Helsingin keskustaan. Linja-autoyhteydet ovat myös erinomaiset sekä autolla pääsee kätevästi Kehä III:lle sekä Hämeenlinnanväylälle. Alueelle rakennetaan suurta kauppakeskusta, jonka ensimmäinen vaihe valmistuu talvella 2020. Alueella on myös erinomaiset ulkoilumahdollisuudet.
 
 
Katuosoite:Spinellikuja 5 D
Postinumero:01700
Kunta/Kaupunki:Vantaa
AsuinalueKivistö
Vuokra750 €
Vesimaksu:20
Asuinpinta-ala27m²
Huoneita1
Huoneiston kokoonpano1h+k+p
RakennustyyppiKerrostalo
Ilmoitus jätetty: 03.11.2019

Ota yhteyttä ilmoittajaan:

Kai Saarnia
0503092709

Lähetä viesti ilmoittajalle:


Nimi:

Puhelin:

Sähköpostiosoite:


Näytä suurempi kartta